SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

01 Disember 2008

PKR PUN TUKANG SAPU RUPANYA!!

Tawaran PKR ditimbang, Arif putus waktu terdekat

MSTAR

Pencabar Anwar ingin sertai PKR

MKINI

Pertamonya...den bukan cakap den tak setuju...dan bukan jugo den setuju sesangat....tapi bilo den ingat balik...Dulu maso bertanding rebut kerusi kek permatang pauh....memacam cito kuar.... puak ni cakap mamat ni....DEGREE ko Diploma tipu pastu.. abang duduk luar negaro pasal dah puas sobat duit rakyat la... puak ni pulak cakap DSAI cakap je lobih ..keje ampeh la... memacam la ...den pun dah lupo apo yang dorang bersenggugutkan ...

tapi la ni siap offer masuk PKR pulak....pastu..mamat ni pun macam nak je... lelebih lagi bilo ado suaro cakap dio nak ditawarkan jawatan timbalan ketua menteri I kek penang tu...hik hik hik agaknya kalau kompom dapat jawatan tu memang dah dio istiharkan lompat parti dah kut... hik hik hik dah la tongah kechewa
tewas kek Abd Jalil dalam pertandingan Ketua UMNO Bahagian Permatang Pauh baru-baru ini.Dah la kalah tompat ketigo pulak....bulihnyo kalah dongan PENYEPAK PETI UNDI hik hik hik tu yang makin semangat nak join PKR....

Bab alasan dio nak join pun den raso lucu hik hik hik... hang dah lamo join umno..takkan la baru sedar benda tu...bukan kek sano je...kek semuo bahagian dan cawangan UMNO mcm tu...dari peringkat bawahan sampai la peringkat atasan... takkan la tak perasan selamo ni..... kalau tak manakan ujudnyo "PEROGOL WANG" den raso hang abih beratus ribu tabur "POLITIK WANG" tapi sayang si Jalil lagi banyak kluar modal..tu yang hang marah duit banyak abih jawatan tak dapek..hik hik hik agaknyo la kan....tu yang kechewa..

Yang puak UMNO pun pelik gak... bukan nak pertahan dio dari melompat tapi.. mempertahankan bahagian permatang pauh yang kengkononnya tidak bersalah dalam hal tersebut...hik hik hik siap bagi ayat pedas laie.. terima lah kekalahan dalam perebutan jawatan ketuo dan hormatilah keputusan hik hik hik ni lagi satu statement yang amat best dari orang UMNO hik hik hik

“Saya terkejut dengan apa yang dia kata (menyertai PKR). Saya tahu pun dalam akhbar sahaja.

“(Tetapi) itu hak dia, itu pendirian dia. Itu keputusan dia. Dia sudah matang,” katanya ketika diminta mengulas laporan mengenai Arif Shah yang berhasrat menyertai PKR.

Abd Jalil

takdo sikit pun niat nak larang....apo dorang pun tak suko ko dongan mamat ni...hik hik hik

penghujungnyo..PKR sapu ajo sapo yang nak masuk...buruk ko... baik ko.... perangai sebelum ni abaikan.....janji hang dari BN....janji nampak la macam 16 SEPTEMBER hampir menjadi...hik hik hik(ayat dari hati den yang kechewa...) hik hik hik jadi silalah sesapo yang nanti bakal dihukum oleh parti UMNO ataupun BPR dalam "POLITIK WANG" join masuk PKR.... PKR amat mengalu alukan anda....yang penting anda dari BN!!!

4 ulasan:

Zubli Zainordin berkata...

Kito kono rekomen jenis penyapunyo. Borek yang nii. Line clear.

tepet berkata...

erkk...den x paham part borek yg nii.. hik hik hik

Zubli Zainordin berkata...

Jiko ditimbang kati berapo kirooannyo?

tepet berkata...

ooohhh ok...

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T