SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

31 Disember 2008

BLOG HINA NABI....

Blog hina nabi guna server luar negara

MSTAR

Mengikut cito polis...... blog tu menggunakan server luar negara bukan server malaysia.......den ni bukan tau sangat bab ni... tapi den nak tanyo...kalau orang yang buat tu sebonanyo memang ado kek dalam malaysia tapi pakai ip spoof....boleh ke berlaku?...biaso lakan kut memang dah budget blog dio memang jadi isu..takkan dio nak pakai ip umah sendiri....tak pun polis sajo je cakap macam tu supayo kut lambat ambil tindakan cakap lah susah nak trace hik hik hik...den tak tuduh den cakap je hik hik hik

2 ulasan:

Isa berkata...

Den faham apo yang ko cuba cerito ni... ha..ha..ha..

Polis faham ke...

tepet berkata...

nasib ado yang paham....den buat buat tau paham....den pun bukan paham sangat dunio it ni..hik hik hik tapi apo yang den persoalkan bulih berlaku kan?

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T