SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

30 Disember 2008

GABUNGAN ANTI BADRUL VS GABUNGAN PRO BADRUL

Anonymous GAB -Gerakan Anti Badrul said...

siaplah kau kami dah sedia GERAKAN Anti Badrul...

Badrul seorang budak hingusan yang pandai buat cerita.... dia bercita cita nak jadi MB negeri sembilan...dia nie ibarat tong kosong....ada bebudak dua tiga kerat tapi berlagak macam ramai pengikut...

menjelang pemilihan parti kami akan lancarkan GERAKAN Anti Badrul

2:10 PM

Anonymous GAB said...

hanya tulisan propaganda Badrul yang anti Melayu....

3:34 PM

Ni antaro komen yang den jumpo dalam blog chegubard...lawak sungguh....Apo masalahnyo sampai keno anti sangat ni.... den ingatkan pemimpin je keno anti.....ini yang takdo jawatan ..yang apo dibuatnyo takdo menyusahkan langsung rakyat malaysia....pun ado yang jeles..hik hik hik agaknyo la kan.....kut monang lah hari tu maso lawan beruk.... den raso ado yang cakap chegu bard ni ahli freemanson la....orang kuat yahudi la..... hik hik hik.... Den dongan ini mengishtiharkan jiko ujudnyo blog anti badrul.... blog ini dengan suko relo menjadi blog pro badrul....sajo je cari pasal...baru meriah sikit...hik hik hik

5 ulasan:

Harimau-Menaip berkata...

Pet, kau ajak Pengikut hang yang 12 tu pi serang blog dia.

Kalau terdesak, call den. Den ajak pengikut den yang 72 tu join. Memang masak lah diorang.

Tapi dengan satu syarat. Mesti ada rokok penanggah...baru ada semangat. Bebudak den ni, nak kena sepam-dua dulu..baru buat kojo. hehehe

tepet berkata...

takpo...wat maso ni biar den porang sensorang dulu hik hik hik lagi pun den mano ado pengikut....yang 12 orang tu cumo mereka yang membuatkan den tau..ado juga yang sudi baco blog den ni.....

Zubli Zainordin berkata...

Tepet

Jika saya faham dengan membaca pos di pelbagai blog hari ini, dan bilo den sampai jo kek Blog ekau nan hebat ini, den raso sudah timbul di kalangan Rakyat Malaysia seorang pemimpin nan mulokan kepemimpinan memanfaatkan Rakyat Malaysia.

Tak ado.

Jadi, ado keris tikam yang lamo, dan sesiapa dirasokan macam tak boleh pakai ditikam awal.

Masalahnya, bilo ado keris asyik menikam jo kah?

Tambahan, bilo dia tikam aku, dan aku tikam dio, poi lah baco sejarah Langkawi.

Bertahun tikamnyo sampai gunung pun bertakek Mat Cincang, last sekali cicit piut nan bertikam sudah tidak tahu apo sobab punco eiy.

Hahahaha...

Isa berkata...

Tu semua jenis melayu yang ada PHD, tak reti nak bersatu.

Kena kempen kat diorang tu masuk GPMI, baru ok...kot

tepet berkata...

adeh...den macam keno snipper la pulak hik hik hik

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T