SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

27 Disember 2008

MAT TAIB SOKONG PENDAPAT TUAN NOBISHA...DAN PENDAPAT DEN JUGAK hik hik hik


Sebelum ni den ado buat posting tentang POLITIK WANG TAKPA ASALKAN JANGAN BERBLOG UNTUK DAPATKAN PENCOLANAN

den ado pertikai awat yang bertanding untuk jawatan tertinggi tak dikenokan papo tindakan...sedangkan sah sah ALI RUKH KHAN berkempen...adil sungguh depo....yang den kagum laie mat taib sanggup tutup blog ....takut pencolanan batal agaknya hik hik hik....dan yang den nak tanyo ni.... lembaga disiplin parti umno ni....orang riuh suruh siasat pasal politik wang.....itu yang suruh copat...ini yang kempen kek blog....sabotaj dalam pilihanraya umum lalu......mengadakan majlis jamuan makan semasa kempen mesyuarat bahagian.......membuat aduan palsu......membawa isu dalaman parti ke mahkamah.....ni yang korang dulukan..... mano lah orang tak pertikai lembago ni memang lembago je... takdo fungsi...ampeh.....den raso pemimpin tertinggi dalam parti.....takkkan keno tindakan kecuali PM atau TPM tak suko dongan dorang agaknyo...lobih takutkan PM dan TPM dari tuhan apo....

p/s Yang dipertuan Besar n9 Tunku Jaafar Tuanku Abdul Rahman mangkat....... peringatan pada yang berkenaan

"Semua majlis rasmi kerajaan akan ditangguh dalam tempoh tujuh hari. Premis pusat hiburan dan aktiviti keraian juga hendaklah ditangguhkan selama tujuh hari bermula hari ini,' katanya."

1 ulasan:

Zubli Zainordin berkata...

Al-Fatihah
.
.
.
.
.
.
.
Tepet, any key akan diletakkan pada key-board khas untuk pemimpin seperti yang berkenaan, lambat lagi.

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T