SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

04 Disember 2008

TABUNG GGMM hik hik hik

Korang nak tau kenapo kek tajuk pun dah den golakkan...ni den bagi korang join den golak..kalau nak join laaa.. den tak pakso pun

WALIMATUL-URUS

PRESIDEN GGMM dengan ini menjemput ANDA SEMUA Melayu/Cina/India/lain-lain ke majlis persandingan adik lelaki beliau seperti maklumat berikut :-

Tarikh : 6 Disember 2008
Hari : Sabtu
Masa : 12 tgh-5.00 petang
Tempat : Dewan MDKB Batu Gajah, Perak (Hadapan Balai Polis BG)
Term : Cash Ony (Tabung GGMM)(Beri direct kepada Presiden GGMM. Jangan beri kepada bapa pengantin. Bapa pengantin dah kaya)

See U when U get there!!!!
8 comments

Den pikir presiden ggmm ni anti sangat dongan bangso lain...tidak ruponya...siap jemput bangsa lain ke kenduri kahwin adik dio laie...jangan ado yang berparang kek sano udah...hik hik hik...dan yang menariknyo...ajak datang tapi tak leh bagi duit kat bapak pengantin...keno masuk tabung GGMM hik hik hik...mak bapak abih kluar modal buat kenduri kahwin....anak amik kesempatan cari duit ....buat modal nak saman orang hik hik hik...ko presiden GGMM tak tau... budak yang tulih blog GGMM yang memandai ni hik hik hik...

ado laie yang den suko baco kek blog GGMM ni...antaro nya....

poll kek blog dio...
GGMM Jaguh Melayu baru?..hik hik hik vote kek situ den tengok ado dalam 128 orang yang vote tapi 91 yang tak setuhu..hik hik hik sadis sungguh..tak laku nak jadi hero melayu

lagi yang ado kek blog GGMM......

WAHAI MELAYU BANGSAT....
SAYA PRESIDEN GGMM....
CALL SAYA 012-9770412
KALAU BERANI LA.....

juga pesanan Presiden GGMM kepada Melayu-Melayu Bangsat Free Thinker yang lain...

Anda juga boleh menghubungi Presiden GGMM di no telefon yang sama...

Atau menunggu di depan pintu rumah Presiden GGMM di alamat Flet Sri Anggerik 4, Tingkat 1 No 2,Seksyen 7, Bandar Baru Bangi.

Atau anda tentukan tempat dan masa.....

den ingat dorang ni anti bangso lain je.....dengan sesamo melayu pun nak cari gaduh hik hik hik graduan sungguh....melayu sungguh....

p/s hik hik hik... den sajo je tolong promo...kan den pun melayu...kan orang melayu suko tengok orang gaduh...tengok orang kemalangan...tengok orang keno ragut....dan yang sewaktu dongan nyo...tapi kalau bab nak tolong?..... hik hik hik den no komen....hik hik hik GGMM- Graduan Gagal Menyatukan Melayu hik hik hik macam den cakap sebelum ni...den bukan nak cari gaduh..tapi GGMM timo lah hakikat..melayu pun tak suko kek ko...macam mano ko nak jadi pembela melayu?... bukti?..... baco la komen dalam blog hang sendiri.... berapo kerat yang menyokong dari membangkang?...poll yang hang buat pun...dah jadi bukti kukuh... tapi den tau ...bebilo maso je boleh hilang poll tu...(kalau berani jangan di padam poll tu..biar korang sedar dan pikir....sebelum buat apo apo tindakan...) sobab dah memang perangai orang melayu.... susah nak timo hakikat ..bilo ado yang lagi bagus dari diri sendiri....dan orang melayu memang suko dengki....tu yang dorang taknak sokong GGMM hik hik hik

7 ulasan:

Zubli Zainordin berkata...

Kutipan?

tepet berkata...

kutipan apo tuan zubli?.. apo yang cubo tuan sampaikan? hik hik hik

Harimau-Menaip berkata...

GGMM ni budak Tadika ke? Tak pernah dengar pun?

"Orang selalu fikir, siapa kuat kudrat maka dialah raja...mereka adalah bodoh abadi" anonymous.

"Saya tidak sukakan keganasan" Zek, Azura.

Zubli Zainordin berkata...

Den hik hik hik

dan komen den merujuk kepada ini:

Term : Cash Ony (Tabung GGMM)(Beri direct kepada Presiden GGMM. Jangan beri kepada bapa pengantin. Bapa pengantin dah kaya)

tepet berkata...

tuan ghimau

wuish punyo glamour sekarang ni GGMM ni tuan ghimau tak ponah dongar hik hik hik.. riuh dalam tv pi saman chuasolex.. hik hik hik

tuan zubli...

oHHH den dah makin lombap sekarang ni...kerjo banyak sangat hik hik hik

Zubli Zainordin berkata...

Tepat

Tak po dor. Den pun samo lopeh tergolakkan 19th hole itu, bergonang meleleh air mato.

hik hik hik.

ISA berkata...

Yang aku tau singkatan untuk GGMM ni;

GG - Gila-Gila
MM - Mingguan Malaysia

ehm... betul kata Tok Harimau..

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T