SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

27 Disember 2008

AKHIRNYO DEN DAH TAHU APA ITU FLAG

Dari dulu den tengok orang bising..flag blog tu flag blog ni....den puas la pikir apo kobondonya flag itu.....memulo den ingatkan flag tu...macam dorang buat kat blog....JOM FLAG BLOG TU...pastu dibaginyo alamat blog tu....den ingatkan flag tu mempromosikan blog yang di bagi alamatnyo supayo orang masuk dan caci maki...hik hik hik

Reruponyo

"flag tu.. cmni..g kat blog adibah ni, pstu yg kt atas tu, ade flag blog, klik situ, pstu akan keluar satu window.. kt bwh tu, ade spam.. klik situ, pstu cntinue, pstu submit..."

hik hik hik...ok den dah flag blog adibah tu.....tapi apa berlaku lopas blog itu di flag?......den ni lomah bab ni.....hik hik hik.... oklah berbalik cito minah yang dah sampai kuar tv ni....mengikut pembacaan den.....minah ni tak tau papo.....keno pedajal.....tu je.... sobab apo keno pedajal....den bukan tukang tilik.....jadi jangan tanyo.....den belum sampai tahap hakikat laie....apotah laie makrifat,,,,...hik hik hik....papopun...den raso ramai SB blog yang akan menyelidik secaro detail....jadi ....mari kito lihat apo perkembangannyo.....

6 ulasan:

Pak Oncu berkata...

lobai........ den pun dah flag blog lahanatullah tu,,,,,,,,,

fahmi berkata...

tuan,

tolong ajar saya cemana nake reduce posting mcm yg tuan buat kat hujung tiap artikel tu eg. --> Read more...

tengkiu

kulatlapok berkata...

salam Bro:

Samolah ngan den ingatkan FLAG tu pi kibarkan kat bolg kita bagi orang tgengok dan macam ko cakap tgu.. apa lagi makilah sepuas2nya..
rupanya... ehemm banyak kurang lagi ilmu gajet kita ni..

Aboo berkata...

Bro!

Gua pun baru tau gkkk...Ehhh,baru nak flag...dah tutup dah blog tuuu! Thanks utk info..

Huhu...ROger!

tepet berkata...

uan pak oncu...

kiro ok la... ni antaro sumbangan kecil yang kita mampu berikan... hik hik hik

tuan fahmi..

tuan pi kat tuannya setting...kat formatting kek situ ado dionyo setting tukar jadi no...jgn yes kan...semoga bejayo hik hik hik

tuan kulat...

den ni bukan takat kurang ilmu..buto laie...hik hik hik

tuan aboo....

apo jadi bilo kito flag?apo yang berlaku?

Isa berkata...

Yang den tau, Flag tu Bendera kalau dah bendera tunggu apalagi Pacak jelah...

Ha..ha..ha..

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T