SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

22 Disember 2008

POLITIK WANG TAKPA ASALKAN JANGAN BERBLOG UNTUK DAPATKAN PENCOLANAN

Pemimpin Umno bersalah, kempen di blog

MKINI & UTUSAN MERAPU

Apo kelawaknyo dorang ni.....nak berkempen dalam blog pun tak bulih ka?..... jadi tu blog beruk,dewa penyapu,me no sepeik english,ali rukh khan,che det JR, semua tu blog berkempen jugak namo nya.. walaupun dorang tak mintak dan sebut dalam blog mintak di undi dan dicolankan...tapi setiap posting mereka adalah untuk menunjukkan betapa prihatin,bijak,hebat,jujur,ikhlas,dan segalonyalah untuk memikat pembaca supayo undi mereka,....lain la dorang nyo blog cito pasal gossip artis ke...cito pasal kereto ke...cito pasal katun anime naruto ke bleach ke..... lain la....... takdo keno ngeno dongan politik.. ni secara terang dan gelap mereka berblog untuk meninggikan populariti mereka....

Jadi macam den cakap tadi...semua blog kek atas tu awat tak di ambil tindakan? awat takdo pun diberi amaran....nasib amaran kalau keno gantung ...lagi parah agak eh....lopeh ni abih la blog umno.....time pru je la ado blog...time lain tak bulih takut keno tindakan tatatertib...bongok sungguh

p/s yang buat jamuan makan maso kempen mesyuarat bahagian pun tak bulih......tapi bagi..kain pelekat...duit kopi....takpo..bulih,.....bongok sungguh...yang sampai dah buat aduan bpr polis apo semua takpo bulih laie..selagi tak salah...selagi mampu tutupkan mulut depa.....takat mampu bagi makan sepinggan nasik...memang kenalah tindakan tatatertib.....hik hik hik..agaknyo dio tak keno pelawa tu yang angin tu...tu yang keno amaran......

agaknyo dorang takut depa berblog sampai lupo tanggungjawab hik hik hik

7 ulasan:

ahlang berkata...

tuan tepet..

gamba kek ateh tuh cm perli den yo...
ahaks...

salam setiakawan
-ahlang-

Tanpa Nama berkata...

bleach? feberet den tu... huhuhu tp dlm blog x cite pon

112413

tepet berkata...

tuan ahlang

ia merupakan kebetulan yang tidak disengajokan hik hik hik

tuan112413

den pun layan gak...tapisampai episod 134 je..peh tu dah tak larat nak beli dvd dio lambat na kuar..hik hik hik nak d/l tak tau kek mano...

ahlang berkata...

tuan tepet

den kasik ekau link cito katun peberet ko tuh

http://www.bleachportal.net/

poie laa download sampai muntah
ahahahahhaah

salam setiakawan
-ahlang-

Tanpa Nama berkata...

tn tepet,

den tak download cumo watch online. byk website ada pree. keluar tiap rabu latest 170 huhuhu

112413

Zubli Zainordin berkata...

Tepet,

Barangkali, kalau yang berblog itu tahap hebat tapi tak hebat pun, depa tak kisah.

Tapi kalau yang hebat dan cekap mahir pulak, dan kecil jawatannya, kena tibai.

tepet berkata...

tuan ahlang...

tq atas link yang diberikan

tuan 112413

den nya internet lombap..tu yg tah nak tgk online hik hik hik

tuan zubli...

adil sungguh mereka hik hik hik

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T