SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

25 November 2008

STEPPETS

Den amat terkejut bilo ado yang sampai kek blog den dengan mencari cerito tentang akademi politik tak cayo ni bukti nyo ...

Montreal, Quebec arrived
from google.ca on "Tukang Sapu: AKADEMI POLITIK!!" by searching for akademi politik.

NI POSTING DEN TONTANG AKADEMI POLITIK YANG DEN PONAH SIARKAN DULU

Den pun tetarik gak la..den pun cari kat google ujud ko kisah lain tentang akademi politik ni selain dennyo posting...sobab den tak cayo dio cari cito tu sobab cari blog den..sobab den tau blog den tak la glamour sampai orang nak search kat google tajuk yang den posting....

pastu ado la 2 yang menarik hati den untuk den kongsikan kek korang..silo lah baco....ruponyo idea den ni dah basi kek indon hik hik hik

ANTARA NEWS & INILAH.COM

hik hik hik...sajo je buang maso korang hik hik hik

2 ulasan:

Zubli Zainordin berkata...

Den dah lamo tahu, kalau topik ini dalam blog menteri tak ado.

Dio jo nak berkuaso, orang lain tak dididiknyo.

Lobeh baik balajar dari Tepet.

I salute U..!

Harimau-Menaip berkata...

Wak, hang memang buang maso den.

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T