SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

28 November 2008

BLOGGERS DARI SELANGOR & KL DIPAKSO BERCUTI DARI MEMBLOG SELAMA 3 BULAN @ LEBIH OLEH GOMEN!

Walaupun majoriti bloggers yang ado kek alam maya ni berblog tanpa gaji... tapi kerajaan mungkin akan memaksa bloggers dari kawasan lembah klang dan juga sebahagian besar kawasan selatan pantai barat Semenanjung agar bercuti dari berblog selama 3 bulan atau lebih kerana berdepan dengan risiko terputus bekalan elektrik dalam tempoh tiga hingga empat bulan akan datang. hik hik hik...

Hanya kerana berkemungkinan..2% lagi projek Pengukuhan Sistem Kawasan Tengah (CAR) di Rawang, Selangor gagal disiapkan sepenuhnya,.... hik hik hik ianyo dijangkakan berlaku maso che det buat posting tontang namo "PEROGOL WANG DALAM UMNO" memontang la nak berblog keno ado letrik.. hik hik hik... memontang la blogger takdo generator macam kilang surat khabaq....pandai betul gomen nak menutup berito sapo yang che det nak bongkarkan tu... hik hik hik supayo orang tak bulih nak mengikuti cito sapokah orangnyo..dan apokah tindakan BPR...last last...kito cumo dongar Pak lah kekalkan jawatan PM...Pak jib di tahanan Kamunting.... BERUK jadi TPM.... Tukang Sapu ...berhijrah ke Thailand.... (bantu orang sano sapu sampah..banyak na kekotoran berlaku la ni kek sano hik hik hik...)

p/s cito ini adalah rekaan semato mato...tiado keno ngeno dengan mereka yang idup..separa idup ataupun yang dah tak idup hik hik hik

5 ulasan:

Zubli Zainordin berkata...

Tepet

Ekau handal yo, pos ini memang super class hebat.

Semoga berterusan.

Den nak kongsi satu yo. Ado caro eiy, blogger boleh makan telor ayam rebus bebanyak dan kemudian kentotkan dalam botol.

Gas ini boleh ditukarkan kepada kuasa yang membolehkan dia berblog 24 jam.

Apa macam, business baik?

Ada kilang yang boleh dibina untuk mengambil pekerja supaya makan telor, kentot dan dibotolkan.

Ini bertujuan membekalkan tenaga kepada Blogger yang mungkin sudah tidak mampu sekentot itu.

hik hik hik.

Biaqpila berkata...

Bahaya geng... kalau dah simpan kentut dalam botol, maka akan terhasil gas mampat yang akan meledakkan botol tu bila-bila masa saja. Nyawa bloggers pasti terancam sepertimana terjadi ketika gas ngv dimasukkan kedalam tong gas memasak baru-baru ini. Bila mana ramai bloggers yang terbunuh, maka bertambah mudah pihak lawan untuk menjahanamkan negara ini. Fikirlah semasak roti nan sebelum membuat ayam tandoori...utk keterangan lanjut sila hubungi biaqpila.blogspot.com

ISA berkata...

Boleh lagi geng, sebelum botol tu meletup, kita campakkan kat PWTC (Pirates World Trade Centre) daha tentu mampuih semua lanun2 tu dan Malaysia selamat dari ancaman lanun durjana. hik..hik..hik.. (pinjam ketawa tepet jap)

(tepet, nak tanyo sikit, mana poei sang harimau, dah duo tigo hari tak update blog, poei bertapo cari ilham ko?)Jangan cakap takdo dalam poket ekau, den bagi penyapu kang...

NOBISHA berkata...

betul ke tepet dan harimau tu org yang sama? hahaha

bukan saya cakap, depa kata!

tepet berkata...

tuan zubli..

idea yang agak menarik.. tapi den tak berani nak buat..

tuan biaqpila..

betul....betul...betul...

tuan ISA..

erk den pun tak tau mano yb ghimau ilang... bz kut..dio nak jadi calon pilihanrayo kecil kek tganu kut...hik hik hik

tuan nobisha

idok ehh... saya dongan tuan ghimau bukan orang yang samo..takkan tuan tak dapek bezakan.. bagi saya tuan ghimau lebih profesinal..den main sodap hati je menulis blog..

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T