SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

02 Januari 2009

MONEY...MONEY....MONYET....

Blog Mahathir jual ruangan iklan

MKINI

"Keuntungan bukanlah keutamaan (kami), sebaliknya mahu memberikan pendedahan kepada syarikat-syarikat kecil. Tetapi kalau (dapat) menampung sedikit kos, bagus juga," kato Pembantu khas chedet.... Sufi Yusof

Jeles betul den....siap bulih buat duit tu blog chedet....hik hik hik MURAH tu kalu korang nak buat iklan kek blog dio..rm300 - rm1000 JE.... SATU HARI....alasannyo..nak tolong peniago...peniago kocil...kocilan promo barang dorang...

Idea ni bukan dorang yang buat...tapi atas permintaan orang ramai tu....berpuloh ribu tu yang nak bagi chedet rm1000 sehari....untuk promo produk dorang...hik hik hik....siap pasang ejen tu....ejen tu...buat dengan sukarela tu....tak amik 1SEN pun.....hik hik hik nak bantu peniago la katakan....

dah macam ebay pun ado,den raso.... tapi ebay $30-$100....sehari....erk rm300 - rm1000 dongan $30-$100 sehari mano lagi murah?......hik hik hik ebay dah konfirm 1 dunio tau tompat jual boli barang.......blog chedet blog politik.....yang anti chedet bolum tentu beli.....yang tak layan politik bolum tontu masuk blog dio...

jom kito peratikan peniago yang takdo sangkut paut dongan chedet..yakni yang memang keno bayar hargo iklan tu...berapo lammo mampu bertahan...hik hik.....hik....jeles betul den..bilo la blog den bulih buat business macam tue?.....hik hik hik

p/s tahun dopan paklah pulak buat blog...bilo dio tengok che detnyo blog bulih wat duit....hik hik hik...kalu ado 20 iklan..dan den anggarkan sewa tapak tu dalam...rm10,000....cukup atau tak menampung kos pengendalian blog che det...den tak tau kos untuk dapatkan traffic tinggi....untuk bayor webhosting ...untuk ip address....webblog brapo...tapi den raso....terlobih cukup...hik hik hik

5 ulasan:

paneh berkata...

dah rezeki dio tuan tepet. orang cam kito ni nak dapek 100 orang sehari pun payah nak masuk blog. dio berpuluh ribu yang masuk sehari. den dapek info bukan setakat rakyat malaysia je masuk, org dari 3rd world dan timur tengah pun ramai yg masuk baco blog dio. org israel pun den dongar selalu baco blog dio. memang setanding la dgn pengaruh namo dio yg terkenal dikalangan 3rd world dan negara Islam lain. kok kito nak camtu kono la bertanding politik kot.

paklah bukak blog? sapo agak eh yang akan rajin masuk? sedaro maro dio je kot.

Harimau-Menaip berkata...

apo takleh buat lak bro.

Kau carutkan pemimpin..bila hits naik gila b%bi..hang buat ruang iklan..

Caj murah-murah...10 hinggit sehari..lepaslah duit bayar keto nanti..

ahlang berkata...

jom buek iklan...

blog den pun dah ramai dtg..
nak 2 juta.. silap lak..
br 2 ribu..

samo2 laa memblog tok menjana pendapatan totap..
leh bukak opis kek lam bilik yo...

salam setiakawan
-ahlang-

Isa berkata...

Part ni aku salute, pasal pandai mengambil peluang.... memang kepala otak bisness...

tepet berkata...

tuan paneh...

den rajin kut masuk.....hik hik hik

yb ghimau....

rm10 sehari...tak lopeh bro bayar duit keto....hik hik hik....

tuang ahlang....

buat iklan apo?..jual penyapu? hik hik hik

tuan isa....

den no komen....ambil peluang@ amik kesempatan?.... hik hik hik

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T