SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

26 Januari 2009

APAKAH BALA AKAN MUNCUL KEMBALI?

Den tengah tunggu apokah adun bota...akan buat macam bala?.....memulo cakap najib terlibat...pastu buat akuan sumpah ke2 cakap najib takdo terlibat....pastu hilang..... apokah akan berlaku kek adun bota..... cakap masuk pkr.....pastu tetibo buat lagi press statement kato dibomoh....pastu lotak jawatan..pastu hilang....pastu ado laie prk.....

Mari kito tunggu dan lihat...hik hik hik.... den pikir macam ni sobab den polik untuk apo umno suruh adun bota pi jumpa pak jib.... walhal adun tu dah buat press statement lompat parti.... hik hik hik.....apokah habuan berjuta juta menanti...jeng...jeng...jeng......

pastu yang best....ado pulak yang cakap apo yang adun bota mengkhianati pengundi bota....jadi betulah persoalan den..pengundi mengundi kerana parti bukan kerana colan itu layak di undi...colan itu memang bagus......makno nyo....lotak ORANG GOMEH kek sano pun kompom monang janji orang BN hik hik hik.....

9 ulasan:

Harimau-Menaip berkata...

Den ingat Bala atau musibah...rupo eh Balasundram.

Boto lah Pet. Lotak orang Moncheh kek Bota pun BN buleh monang...Itu dulu..

Sekarang ni den 50-50..tapi Adun Perak lompat tak best...biar Adun N9 lompat..baru ada rasa...

Pak Oncu berkata...

Berani ke ADUN di noghoghi 9 lompek lompek ni!!!! semua takut dgn Tuk Azman,,,!!!!!!!!

tepet berkata...

n9 nyo adun?.... lompat...ish yb...mano yang rm tiado dalam kepalo je berani... yang lain,..semuo tengah beratur...ngadap MP rombau...hik hik hik agaknyo lah..

Isa berkata...

Sekarang ni musim hujan, biasalah lompat melompat...

Tepet jom jumpo najib ambik duit...

melayuangkat berkata...

Assalamualaikum anakku,

Lompek si katak lompek, jangan tersilap lompek..nanti kot terlompek terus ke mulut ular yang sodang menggago..,,ngap.

Dah tua tua nak pun nak merajuk, yang kena pujuk dia pulak bukan calang calang orang, mesti TPM.

Orang Politik semua SAMA sahaja.

Harimau-Menaip berkata...

Isk...ghoman Pak Oncu sebijik macam cikgu Kung Fu den maso kek Shao Lin dulu...

Pak Oncu ni orang nogoghi ko?

tepet berkata...

tuan isa

amik duit kek pakjib?....duit apo? hik hik hik

makcik melayuangkat...

iyo ke orang politik semuo samo? tang mano sama nyo? hik hik hik

yb ghimau....

mengikut info...yap pak oncu orang nogori tapi la ni kek area dewa penyapu.... hik hik hik macam den...suatu ketiko dulu

Harimau-Menaip berkata...

Kau taknak amik duit tu takpo Pet...den leh amikkan..

Pak Oncu ni duduk Selangor lah yo..Ramai juga blogger orang nogori rupo eh..

Shitsurei shimashita berkata...

7 hari 14 malam cito samo; Menyomak mato menyosak telingo jo. Org dah tak suko nak buek po laie, coraikan ajolah- kato BN hebat, kaki kachiang waang ni Pak Jib!

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T