SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

23 Januari 2009

DEN SOAL KORANG JAWAB - RUMUSAN

Blogger
Padam
Tanpa Nama Komen yang den dapat atas posting den sebelum ni DEN SOAL KORANG JAWAB
abdrahim kassim berkata...

Wareh,
Ekau jangan cabol bona, nanti disengkelet orang kepala kau tu. Den jauh, tak dapak den nak nolong kau.

Bab c4, c anu boli jam ratus-ratus ribu, sonsetif tu.

Khamis, Januari 22, 2009 6:33:00 PM

tuan abdrahim kassim...

nak buat camno kalau keno..... timo aje... hik hik hik

Padam

Blogger Harimau-Menaip berkata...

Sengkelet? Kah kah kah...lamo tak dongar menatang tu..

Tukang Sapu memang kreatif. Bagi persoalan yang memunyai jawapan yang sama.

Mula2 ingat nak jawab...

Khamis, Januari 22, 2009 7:05:00 PM

yb ghimau...

den pun tak tau jawapan samo semuo..apo agaknyo ek...hik hik hik sesilo la bagi jawapan

Padam
Tanpa Nama org gomeh berkata...

dah la yul..kau tgk diri kau sendiri la, ukur diri kau sendiri, kek mano kau skrg ni..jgn ngato orang yo lobih, tp diri sendiri kau tak peghatikan..bukan den tak kona kau dulu nih. Kok diri sendiri susah jgn salah an k'jaan yo, kau tu kono usoho lobih.

Kok maleh tak ke mano doh!

Khamis, Januari 22, 2009 7:41:00 PM

tuan org gomeh....

puas den pikir sapo yg den konal org gomeh ..ternyato gagal....maap den lupo den ado konal org gomeh.....a s l please hik hik hik den bukan ngato pun... den tanyo je tajuk pun dah den tulis den tanyo korang jawab...

den ikut resam umno.. salahkan orang lain biarpun sendiri yang salah...jadi salah ke caro den ikut pemimpin gomen den? org gomeh..... den kek mano sekarang? den pun tak reti nak jawab den kek mano...sebelum den lupo....den bukan total antam gomen.....pr pun den antam... tuan gomeh suruh den sudah apo?...tuan gomeh tak suko baco blog den ke? hik hik hik (den takdo pun pakso sesapo masuk.....terpulang kalau sudi baco..tak sudi nak buat macammano...bukan den ahli politik pun nak semuo ikut cakap den...atau suko kek den...) hik hik hik dan buat orang gomeh...bagi lah den peluang berubah andai dulu den teruk bonar kek mato tuan gomeh...hik hik hik

Tanpa Nama berkata...

jom jual kad kredit kat rhb. org paroi jaya ramai yg belum ada kad kredit. budak silat cekak pun blum ado laie. silat pun tak tahan camna nak perjuang melayu. ada kad kredit baru bleh.

Khamis, Januari 22, 2009 10:57:00 PM

tuan tanpo namo.... wuish... iyo ke org pj ramai takdo kad kedit?... nanti den inform kek kawan den yang buat sales....suruh dorang buat promo kek pj....den tak paham makno... silat pun tak tahan... macam mano nak perjuang melayu?... nak jadi pejuang melayu keno tahan bersilat ker?... che det masuk silat apo pejuang kan melayu?..... dsai masih lagi ke aktif bersilat sekarang ni?...... chegu bard aktif laie ke bersilat? hik hik hik

Padam
Blogger bungaraya berkata...

Tak ada jawakah? atau Banjar?

Jumaat, Januari 23, 2009 9:04:00 AM

den pun tak tau cik bungo rayo hik hik hik


buat pertamo kali den keno tembak dalam blog den hik hik hik...mekasih.....

5 ulasan:

Harimau-Menaip berkata...

Pet, jawapannya YA bagi semua soalan.

Orang Gomeh bengkek ngan hang kot?

paneh berkata...

tuan tepet,

tak paham den posting ni..
belasah yor lah.
dah jadi terbalik plak.
tukang komen tanyo dan tuan blog jawab.

tepet berkata...

yb ghimau....

agaknyo lah kan...den ado buat salah dongan orang gomas...biaso lah dalam dalam blog pun ado yang tak puas hati..apo laie....realiti.... kekadang bukan semua orang suko dongan kito..... hik hik hik

tuan paneh....

den baru perasan hik hik hik...macam samo je dengan satu parti tu..jawab soalan dongan soalan...hik hik hik

Zubli Zainordin berkata...

Tepet

Soalan yang syok jawab ialah Nujum Pak Belalang.

Soalan yang pandai dijawab, pemimpin UMNO dan kerajaan BN.

Tampi, soalan ekau, taraf universiti pun susah jawab.

Eden, masuk blog, baca pos, menung. Tak reti nak jawab.

Maka, Syukur Lah ke hadrat-Nya, di sini individu ikhlas telahpun menjawab.

Tak pasal orang bertanya pulak menjawab ya?

Pun begitu, pos yang baik dan menarik.

Tepet Top!

Teruskan..!

tepet berkata...

tuan zubli....

tu yang den poning...den tanyo...tapi den pulak keno soal....BN sungguh hik hik hik

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T