SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

21 Januari 2009

EPOL BOKARI.....


Mangso liwat dsai.....yang ntah betul atau tidak keno liwat....semakin rajin mengupdate blog...hik hik hik tapi yang den jadi mushkil apo kah tujuan dia berblog....memulo den ingat dio buat blog tu pasal nak citokan apo yang berlaku antara dio dan dsai...mahupun cito sebenar tentang liwat tu.....ataupun menjadi blog peribadi dan seumpanyanya...tapi...sekarang ni lobih pado membuat tuduhan atau membuat spekulasi tontang hubungan dsai dan israel...apo motifnya.... hang glamour pasal kes liwat...hang bukan macam ezam...yang habis nak cito pasal keburukan dsai...

apo kaitan dsai dan israel dan kes liwat sepol?den yang kekadang singgah kat blog dio pasal nak tau perkembangan terikini tontang dio..(kiro macam prihatin terhadap mangso liwat hik hik hik) tapi den kecewa la jugak...den tak nampak unsur unsur penyesalan mahupun kekecewaan menjadi mangso liwat...yang den nampak unsur unsur gilo isim macam ezam ado la.....den tak nak soal jawab tontang kes liwat tu antara suko sama suko atau pun keno pakso...tapi bagi den kalau nak cari pun keadilan untuk diri bukan nyo dongan caro mengutuk dsai tontang hubungan dsai dongan israel...... hurm den tetibo susah nak sampaikan apo yang bersarang dalam kepalo otak den ni ...susah pulak nak keluarkan ayat yang sesuai tontang mamat liwat ni...

pado den la..sepatutnyo dio cito pasal apo je yang bulih dikaitkan dongan isu liwat tu.....kut iyo pun takut apo yang ditulis boleh di explotasi oleh peguam dsai....kalau cito anda betul apo nak takut?kenapo takut cita diputar belit....sobab den selagi anda berado kek pihak yang benar...belit macammano pun tak kemano.......totap jugak nampak dio betul....

papopun den harap cito liwat ni habis dongan copat......sobab ni adolah kunci pado politik malaysia..... kut dsai betul...hancur la BN..kut dsai salah hancur la PR itu je.......samo gak dongan kes altantuya ni....tertuduh menyatokan takdo sobab dio nak bunuh..atas alasan dio polis...dan takdo keno ngeno dongan mangso...tapi kalau dah pemimpin tertinggi dalam malaysia bagi arahan disertakan pulo berjuta duit....jadi upah....konal tak konal ...polis tak polis den raso kompom tak tolak punyo...hik hik hik

addressnya http://mohdsaifulbukhari.blogspot.com/

3 ulasan:

Harimau-Menaip berkata...

Bro., hang tak link lah blog dia..den ni pelupo address blog dia..

Isa berkata...

Tepet,

apo address rumah dio, aku nak pi liwat dia pulak

tepet berkata...

http://mohdsaifulbukhari.blogspot.com/

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T