SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

02 Januari 2009

FLAG BLOG!!!

http://adibahahmed.blogspot.com/ - blog bongok!!!!!!

Ado laie yang bangsat...hik hik hik tak tercabar ke polis?... apokah blog sebegini dibuat untuk menunjukkan betapa bongoknya polis....lambat bertindak?......

p/s GOMEN MALAYSIA...upah den kejo ngadap blog tetiap hari.....ado je blog macam ni.....sonang den nak inform korang....tak sampai 24jam korang dah tau hik hik hik ini nak tunggu orang buat report laa.... nak tunggu masuk tv @paper baru korang nak bertindak...bongok sungguh!!!

3 ulasan:

Isa berkata...

Bro... sabar....,

Jangan flag lagi... bagi dua tiga hari kat polis tu... buat kerja diorang, kalau banyak sangat alasan... memang sundal betul la...polis kat Msia ni...

Binatang puaka tu sengaja tempah lubang kubur tu... tak lamo dah tu...

ahlang berkata...

tuan tepet..

apo kejadah eii blog nie ujud laie nie...

bangsat tul la owang yg buek nie...

salam setiakawan
-ahlang-

Zubli Zainordin berkata...

Tepet

Ini baru punya era, Police And Thief alam siber.

Perlu lebih cekap.

Depa kena tonton filem The Untraceable.

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T