SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

31 Oktober 2008

SNIPPETS tiru che det la pulak hik hik hik

Bapak altantuya cakap keputusan membebaskan razak baginda bakal mencemarkan imej sistem kehakiman negara ini di peringkat antarabangsa kerana kes itu menjadi tumpuan dunia.

betul ke jadi tumpuan dunia kes ni?.. nak katakan melibatkan pemimpin malaysia tak jugak.. takda pun sesapa antara orang berjawatan tinggi dalam malaysia dituduh ataupun di panggil jadi saksi.. sampai jadi tumpuan dunio... sesilap orang kek monglolia pun tak amik port... macam kito lah.. bilo paper kuar pasal bebudak malaysia keno tangkap bawak dadah baco... tapi bilo paper tak siarkan dah apo yang berlaku kek makhamah sano.. ramai ke rakyat malaysia yang amik tau apo jadi kek budak tu... sampai la paper kuar kan cito yang budak tu keno hukum gantong ko seumur idup ko.. baru la baco kalau tak ...wat dek je...

Katanya lagi "Anak saya hanya mengenali seorang rakyat Malaysia dan dia ialah Razak Baginda. Sekarang anak perempuan saya sudah mati dan Baginda sudah bebas," katanya...

apakah statement ini membuktikan pak jib tak bersalah? sobab bapak altantuya cakap anak dio konal sorang je dari malaysia... yakni c razak baginda... jadi anak dio tak konal najib... abih kenapo ramai cakap najib terlibat?... atau bapak c altantuya ni pikir najib orang dari india kut... pasal dio tengok gambo tipu pakjib berdoa macam orang india tu kek blog rpk... hik hik hik


Den... tumpang gembira tapi bertambah poning.... kalau c razak lopeh... 2 orang lagi pun macam ado gayo nak lopas... jadi sapo yang bunuh? apo punconyo dio di bunuh? mano datang nya c4?.. apakah kes kes hilang ingatan akan datang balik.. cth kes norita.....



7 ulasan:

NOBISHA berkata...

Tiru yang elok tak per ... continuous improvement! Ulasan anda menarik, walaupun bersahaja. Saya juga ingin menulis tentang isu ini, sedang mencari angle yang sesuai.

tepet berkata...

mekasih tuan speaker atas komen membina.. moga tuan nobisha tidak penat menegur andai saya terpesong dari landasan...

Harimau-Menaip berkata...

Adakah si mati meletupkan dirinya sendiri? Adakah bom C4 dibeli dari kedai hardware Rahang Square?

Den no komen pasal isu pembebasan tetapi agak kecewa...apa ke jadah polis 2 ekor tu nak letup si mati dengan tak tentu pasal? Dah buang tebiat ke?

Sobab tu lah den tak cover citor ni...

cik mah pokpet berkata...

Auwww...

Datanglah ke blog Cik Mah ...

http://pokpet.blogspot.com

tepet berkata...

den raso macam jadi wartawan pulak bilo yb cakap "den tak cover cito ni" hik hik hik .. tuan ghimau silap dio boli kek YU YI superstore kek dopan klinik dr ariffin kek somban hik hik hik

Che Moq berkata...

xbaek ekau tiru che det...ekau adjust ckit jadi steppets kan baguih..hik.hik.hik..

tepet berkata...

btul jugak... steppete.. terima kasih atas idea tuan yang memberansangkan...hik hik hik

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T