SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

22 Oktober 2008

Mano ilangnyo,Adun Adun dan Ahli Parlimen?

Sampai den tongah tulih posting ni.. takdo satu pun dalam blog blog adun dan ahli parlimen MELAYU baik dari KERAjaan dan PR,(kecuali ahli parlimen Ampang dan juga ketua Wanita PKR, Zuraida Kamaruddin) melakukan sesuatu tontang kes 2 orang budak bijak kek UPM yang keno buang asrama,,.. knapo ek?... kes kocik je ke sampai korang takyah amik tahu?sekurang kurang nyo bersuaro la sikit... bagi pandangan ko cadangan ko bantuan ko..apo la yang patut, takkan la bilo wartawan tanyo pasal kes ni baru korang nak bersuaro.... ampeh sungguh... mano sikap kemelayuan korang? kata mewakilkan suara rakyat....udah la kes kat plentong memalukan.. melayu punya tompat orang cino la pulak yang keno tangkap pasal nak tolong melayu.. ajaib sungguh.. la ni memang la budak 2 orang tu dah bulih duk asrama balik tapi dorang cakap ramai lagi yang keno macam dorang.. cari la sapo budak ehh.. bantu la...baik korang buat sebolum den tawar diri jadi wakil rakyat, kang korang tak bulih pulak cari makan hik hik hik

p/s bilo sepol baukari update blog semuo sibuk nak bagi komen,bilo mantan pm che det main tembak tembak dongan paklah .. semuo nak komen... tak kiro la... yang nak backup pak lah ko ..mahupun yang nak support che det.... tapi bilo time kes rakyat biaso yang tak ternamo, korang bulih buat dek.. je ehhh...ada ka patut

2 ulasan:

nobisha berkata...

Bro,

Saya dah tulis dalam blog saya mengenai isu ini :)

nobisha

pemudabesut berkata...

PEMUDABESUT pun terpanggil dengan isu ini....
http://pemudabesut.blogspot.com/2008/10/upmupmdulu-kini-dan-selamanya.html

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T