SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

30 Oktober 2008

BERUK KENA PEDAJAL?


BERUK tak sebodoh ini.... walaupun den bukan penyokong Beruk... eden raso ni bukan gambo BERUK.. ni mesti orang pedajal... ataupun pedajal diri sendiri untuk meraih simpati.. super impose tu...den rasa ni la buat kali pertama nya tuduhan kat beruk yang den tak percaya... bagi den... ni lah yang dinamakan Pembunuhan Karekter... gambar yang di buatkan khas sempena pertandingan untuk colan2 ketua pemudo.. dari gambo ni korang leh perati tangan mamat baju merah tu...panjang semacam je... kalau tangan beruk den percayalah ni tangan orang.. takkan la macam tu sekali...

p/s persoalan den kenapo sesamo umno pun depa nak pedajal? Di ulangi.. den bukan sokong beruk.. tapi kenapo dio je jadi mangso? dan buat para bloggers.. jangan jatuhkan maruah anda,..

3 ulasan:

NOBISHA berkata...

Saudara telah menyebut sesuatu yang relevan, cukup baik. Saya tidak fikir politik harus membuatkan kita hilang akal dan pertimbangan. Semoga Allah s.w.t. menjauhkan kita dari fitnah yang semakin berleluasa.

Anonymous. berkata...

Saya hampir2 percaya bila baca blog org lain pasal gambar ni. Tapi bila awak cakap pasal 'tgn panjang' tu... hmmm betul lah, mmg pjg sgt and kurang logik... thanks for clearing my doubts ;p TAPI, saya tetap menyampah dgn mamat ni... haha

tepet berkata...

tuan nobisha... ini semua atas teguran dan nasihat tuan.. membuat saya menilai sebelum bertindak.. terima kasih tuan

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T