SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

03 Februari 2009

RAMALAN DEN HAMPIR BENAR hik hik hik

Sebelum ni den ado buat posting pasal kes adun bota lompat parti ni. B.A.C.O S.I.N.I tak sangko la pulak ado sambungan cito pasal lompat pari kek perak ni....

yang bezanya cumo yang hilang bukan adun bota tapi adun lain dari perak....adun PKR yang dapat sedekah nafsu serakah hik hik hik....yang 10hb 2 ni mungkin akan dijatuhkan bersalah atau tidak... tapi apakah kehilangan mereka disebabkan oleh hantu kopek seperti yang di perkatakan oleh tuan kulup sakah? kalau iyo.....memang bahayo jadi ahli politik kek malaysia ni hik hik hik

bab prk tu takat ni den dongar cito macam hampir berlaku tapi den masih konpius...den tak berapo nak paham cito pasal lotak jawatan ni......dorang tak ngaku...tapi ado surat lotak jawatan.....mushkil betul den...jadi den tak reti nak komen apo....hik hik hik

sebelum ni den dongar MB Selangor cakap ado tigo orang laie bakal masuk PR... tapi tetibo duo orang adun dari PR pulak yang nak masuk BN...kagum betul den dongan politik malaysia ni...memacam kejutan yang ado.... den harap takdo yang lomah jantung keno heart attack mengikut perkembangan politik malaysia ni...hik hik hik.....cukup polik bilo manifesto PM nak hapuskan rasuah tapi nak ambik adun yang tongah dibicarakan di makhamah pasal rasuah

mengambil kesempatan kes lompat parti ni jugak.....den tunggu apo yang nak berlaku kek n9.... sobab den dongar cito penyakit lompat kek perak merebak ke n9 hik hik hik jadi ke idak dorang nak melompat tu....kut jadi sapo pulak yang layak jadi MB?....adun Paroi? dio je yang den nampak...yang den penah jumpo dan bercakap ...adun PR lain den tak konal laie hik hik hik

p/s blog tuan zubli tu yang dah tukar jadi blog blow....awat nampak muda? hik hik hik pakai namo zizi tu....

<-via Nokia3310 from Tmtouch @ hutan belantara->

2 ulasan:

Mullahkane berkata...

50 juta beb! 50 juta hahaha buleh juling mato kalau iman x kuat

Pak Oncu berkata...

n9,,,, berani koh adun kek n9 ni nak lompek lompek,,, tosangkot tolor tu kek kawat kang,,,,, atau adun n9 ni x ado telor???? atau mereko punyo jati diri yang kontal macam batu??

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T