SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

25 Disember 2008

Tersurat dan Tersirat 3

Tidak patut, selepas Zahar kaut kekayaan

MKINI

SEDUTAN.....

Bekas ketua bahagian Petaling Jaya Selatan, Datuk Zahar Hashim tidak sepatutnya menyertai PAS setelah mendapat kekayaan selama 20 tahun berkecimpung dalam Umno, kata seorang pemimpin Pemuda Umno Selangor.

Exco Penerangan Pemuda Umno Selangor, Nor Azman Mohd Nor berkata Umno menggantung Zahar selama tiga tahun bukan sewenang-wenangnya.

jawapan zahar pulak

Umno mengkhianati saya..., kata Zahar

MKINI

SEDUTAN

Bekas ketua bahagian Umno Petaling Jaya Selatan, Datuk Zahar Hashim berkata, beliau tidak mengkhianati Umno, tetapi sebaliknya Umno yang mengkhianatinya.

“Orang Melayu hanya mendapat projek yang kecil sahaja kerana projek besar diberi kepada kroni yang boleh memberi wang semula kepadanya,” katanya.


p/s secara tak langsung exco penerangan ini menerangkan... hanya dengan berkecimpung dalam umno boleh kumpul kekayaan.... hik hik hik
oleh itu mari semua kita masuk umno ...tak payah nak daftar syarikat..tak payah sesusah nak cari modal..anda hanya perlu menjadi ahli umno....promosi ini di buka selagi BN masih memerintah!! hik hik hik dan apokah kerano dah tak dapat projek bosar....zahar merajuk dan masuk PAS?......apokah berpolitik ni hanya untuk dapat projek?...apokah matlamat ahli politik sekarang?membantu bangsa atau mencari kekayaan?

1 ulasan:

ISA berkata...

Tepet,

Setakat masuk jadi ahli biaso tak dapek dooo....., mau ada jawatan dan kena himpit..., pastu pi layan kat Meridien baru boleh kayo....

Zahar tu BMW 7 series dio dah jual belum.... agaknyo Pak mentuo dan abang ipar den tak lamo laie pun join PAS gamaknya, pengikut setia tu.... ha..ha..ha..

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T