SEMBANG SUMBANG TUKANG SAPU

NOTIS BOARD

------------------------------------------------------------------------------------------------

T€P€T
Send via Nokia3310 from Tmtouch

11 Ogos 2011

Kembali atau terus menyepi

Lama den tak jongah blog den ni...di sobabkn kerjaya den yang x mengizinkn den berblog ...dlm utan coverage berukband cukup limited.....dan den dah bosan permainan politik malaysia......den raso kalau den idupkan blog ni balik..den "memey" akan kurgkan cerito politik dan lobih kepado kehidupan seharian yg den nampak.... mungkin jugak kehidupan den skali....apo pun biar maso yang menentukan..pado sahabat blog yg ponah singgah blog ni...terimo kasih den ucapkan.......dan pado mereko yang teraso paneh hati dengan blog ni...den tak do larang dooo pi la merayap kat blog lain hehe...........SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN......

6 ulasan:

Pak Oncu berkata...

Jang mano kau poie,,,,,,,, datang lah kat Ghombau City River , kau akan jumpo den kat sanun ,,,,,,,, kod word nya ialah GHOMBAU CITY RIVER hahahhahahaha

Isa berkata...

Lu pun dah macam AidilFitri jugak, setahun sekali menjelma... hahaha...

Selamat berposo dalam hutan... hehehe..

tepet berkata...

pak oncu... slalu den ke rembau ...xtau pulak ado GHOMBAU CITY RIVER hehe kek mano tu?

ISA .. ni baru kluar dr hutan cuti 1bulan....hehe...tu yg leh on9.. hehe ...

waplaus berkata...

dongar eh dah jadi trainer plkn? ajar budak elok2. tanamkan semangat cinto negaro bukan bonci kerajaan. heh.

Harimau-Menaip berkata...

welcome....rindu gua Pet...

tepet berkata...

waplaus..dan bukan sokong menkhinzir buto kan........

on9 lopeh sahur ke bro rimau? hik hik hik

 

  © 2009 Tukang Sapu

TUKANG SAPU Blogger Template by T€P€T